Susijusios kategorijos
Nepraleisk! Naujas video!
2017 m. gruodžio 19 d.

Teksto autorius: Evelina

Kiekvienais metais Pantone skelbia metų spalvą. 2018 metų spalva - ultra violetinė ir tai yra pati blogiausia spalva, kurią atsimenu iš visų pastarųjų 5 metų. Mano subjektyvia nuomone, violetinė - nedėkingiausia spalva interjerui. Vestuvėms ji puikiai tinka ir ją ypatingai mėgsta jaunavedžiai, tačiau interjere violetinė atrodo, švelniai tariant, nekaip ir reikia ypatingai gerai jausti spalvas ir proporcijas, kad pastaroji atrodytų gerai.

Jūs suveskite į Google "violet interior" arba "purple interior". Atsivers tokie "grožiai", kad bus sunku įsivaizduoti, kaip gi tą violetinę spalvą privilioti ir prijaukinti namuose. Su mano nuomone sutiko ir mano Instagram paskyros sekėjai. 68% balsavusių kitų metų spalva taip pat nepatiko. Pati praleidau nemažai laiko ieškodama pavyzdžių ir štai mano išvados:

  • Violetinė visai netinka sienoms - nebent esate labai crazy žmonės;
  • Jeigu vaikysitės madų, siūlyčiau apsiriboti violetinėmis pagalvėlėmis arba violetinėmis gėlėmis. Tik tiek.
  • Rinkitės ne Pantone išrinktą atspalvį, o tamsesnį, šviesesnį ar turintį raudono atspalvio. Tokie baldai atrodo ne taip iššaukiančiai ir nuo jų gausos ne taip rėžia akis.
  • Prie violetinės tinka šios spalvos: balta, juoda, pilka, kreminė bei tamsiai mėlyna. Taip pat, visada tiks geltona, tačiau patarčiau šiuo kontrastingu deriniu nepiktnaudžiauti.

dezeen.com

Violetiniai baldai tam tikrais atvejais atrodo tikrai gerai, tačiau Lietuvoje tokių interjerų neįsivaizduoju. Aš kalbu apie tą standartinę violetinę. Jeigu pereiname prie jos atspalvių, tai švelnios pastelinės violetinės bei tamsios, sodrios violetinės matau kur kas daugiau. Šie atspalviai itin mėgiami klasikiniuose interjeruose (ypatingai miegamuosiuose). Moterims sodrios violetinės užuolaidos ar patalynė tikrai patinka ir miegamasis yra turbūt vienintelis kambarys, kuriame tinkamo atspalvio violetinė manęs netrikdo, mat pagal spalvotyrą, violetinė asocijuojasi su magija, paslaptimis, dvasingumu.

amazon.co.uk

vemale.com

kingstonlaffertydesign.com

boligmagasinet.dk

swarez.co.uk

designerdreamhomes.ru

gellerts.co.nz

and-design.jp

hemtrevligt.se

revistaad.es

remodelista.com

lakris.pl

archiproducts.com

taylorhowes.co.uk

architecturaldigest.com

Komentarai

Teksto autorius

Evelina
Evelina

Esu Evelina Aleliūnienė, E-interjeras.lt įkūrėja, interjero dizainerė. Šio tinklaraščio rašymas man padeda dirbant tokio pobūdžio darbą bei suteikia didelį pluoštą gražių idėjų Jums!

Teksto autorius

Evelina
Evelina

Esu Evelina Aleliūnienė, E-interjeras.lt įkūrėja, interjero dizainerė. Šio tinklaraščio rašymas man padeda dirbant tokio pobūdžio darbą bei suteikia didelį pluoštą gražių idėjų Jums!

Susiję įrašai

Prekių krepšelis

Krepšelis tuščias

Konsultacija internetu

NET 84

BALDŲ IŠDĖSTYMO PLANAI!

Tik tiems, kurie prenumeruos naujienlaiškį. Visi planai atlikti interjero dizainerės Evelinos Aleliūnienės.

Jeigu naujienlaiškį jau prenumeruojate, tiesiog įveskite savo duomenis dar kartą. Jeigu esate naujas prenumeratorius, turėsite patvirtinti prenumeratą.