Nepraleisk! Naujas video!
2015 m. gruodžio 3 d.

Teksto autorius: Evelina

Be jokių įžangų iškart rašau, jog šiandien paskelbta 2016 metų Pantone spalva, kuri yra... o tiksliau netgi visos 2 (!)... paprasčiau tariant švelni rožinė ir melsva, o tiksliau - "Rose Quartz" ir "Serenity". Atrodytų, keistas derinys - standartinio mergaitės ir berniuko kambario spalvos, tačiau jų atspalviai nėra tokie jau ir vaikiški. Abi spalvos tikrai gali būti plačiai pritaikomos bet kuriame interjere.

Kad suprasti, kodėl šiais metais išrinktos dvi spalvos, siūlyčiau pažiūrėti šį video ir manau atsakymas bus aiškus:

 

Patarčiau abiejų spalvų iškarto nenaudoti, bet atskirai rožinė puikiai derės tarp baltų, pilkų ir tamsiai mėlynų spalvų, o "Serenity" spalva - lygiai su tomis pačiomis spalvomis. Beje, puikiai tiks ir dabar itin madingi variniai aksesuarai. Svarbiausia nepersistengti. Tikiu, jog kitais metais "užderės" tokių spalvų pagalvių ir kitų aksesuarų, todėl bus paprasta pritaikyti savo namus prie naujausių interjero tendencijų.

Beje, šios spalvos bus naudojamos ne tik interjere, bet ir aprangos, grafinio dizaino ir kitose srityse, todėl pratinkitės prie švelnaus įvaizdžio - švelnumas dabar itin didelė prabanga, sukurkime jį bent jau spalvomis.

fransmey.com2016 metu spalvos

boligmagasinet.dkmelsva ir rozine

forelskethereal.tumblr.comsvelniai rozine kede

romfordeg.blogspot.ltrose quartz spalvos baldai

pinterest.comserenity spalvos interjeras

elephantintheroom.frrose quartz spalva

boligmagasinet.dkmelsva spalva

iemo.jprozine patalyne

www2.hm.comrozines spalvos interjero tekstile

boligmagasinet.dkserenity spalvos siena

visantics.comrozines spalvos interjero akcentai

homerefresh.itserenity spalva interjere

iemo.jprozine pagalve

devolkitchens.co.ukmelyna virtuve

Komentarai

Teksto autorius

Evelina
Evelina

Esu Evelina Aleliūnienė, E-interjeras.lt įkūrėja, interjero dizainerė. Šio tinklaraščio rašymas man padeda dirbant tokio pobūdžio darbą bei suteikia didelį pluoštą gražių idėjų Jums!

Teksto autorius

Evelina
Evelina

Esu Evelina Aleliūnienė, E-interjeras.lt įkūrėja, interjero dizainerė. Šio tinklaraščio rašymas man padeda dirbant tokio pobūdžio darbą bei suteikia didelį pluoštą gražių idėjų Jums!

Susiję įrašai

Prekių krepšelis

Krepšelis tuščias

Konsultacija internetu

NET 84

BALDŲ IŠDĖSTYMO PLANAI!

Tik tiems, kurie prenumeruos naujienlaiškį. Visi planai atlikti interjero dizainerės Evelinos Aleliūnienės.

Jeigu naujienlaiškį jau prenumeruojate, tiesiog įveskite savo duomenis dar kartą. Jeigu esate naujas prenumeratorius, turėsite patvirtinti prenumeratą.